Bouwen aan bedrijven
Als u echt wilt dat klanten uw product sympathiek of nuttig vinden, dan moet u hen overtuigen van uw bedoelingen. Maar voor klantentrouw is meer nodig dan hapsnapmarketing. Wat wel werkt: beschouw uw product of bedrijf als een concept, leg uw visie vast en ga met Hebbit aan de slag om uw meerwaarde op uw doelgroep over te brengen. Op deze manier bouwt Hebbit bedrijven van a tot z en ontwikkelen we producten. Samen met de ondernemers.
 
Is conceptuele marketing moeilijker dan hapsnapmarketing? Ja en nee. Voor Hebbit is het een tweede natuur. Hebbit ontdekt al snel de ziel van waaruit u handelt en snapt op welke manier uw klanten moeten worden getriggerd om bij u te kopen. Het nut van conceptmarketing laat zich raden: uw klanten begrijpen uw bedoelingen beter en worden zelfs uw ambassadeur.

Liever conceptmarketing dan hapsnapmarketing? Contact ...>

Klantenquote:
"Door de gesprekken met Hebbit kwamen we erachter dat klanten de kwaliteit van onze producten vanzelfsprekend vinden, maar dat ze heel andere redenen hebben om bij ons te kopen. Ons bedrijf bleek veel meer dan een doorgeefluik van producten. We hebben een concept bedacht waarbij we heel andere waarden communiceren. Door een conceptmatige aanpak bereiken we een groeiende, trouwe klantenkring."

Disclaimer | Sitemap | Contact |
Hebbit strategische marketingcommunicatie | Drunen | T: +31 (0)416 380881