Logo-ontwerp en huisstijlen bij Hebbit Drunen 
Een nieuw logo voor uw bedrijf? Een herkenbare huisstijl? Hebbit strategische marketingcommunicatie maakt logo's en huisstijlen.

Voordat de eerste logoschets op papier staat, verzorgt Hebbit de intake van de huisstijlopdracht. We zijn uiterst geïnteresseerd in uw doelgroepen, uw producten, uw commerciële doelstellingen en in wie u zelf bent. Enkel met die informatie in ons achterhoofd kan een logo of huisstijl worden ontworpen die werkelijk bij u past en die u met trots zal dragen.

Een logotraject is bij Hebbit trouwens heerlijk overzichtelijk. Al na een paar weken kunnen de eerste logovoorstellen al aan u worden gepresenteerd. Daarna volgen de puntjes op de i en wordt het logo verwerkt in huisstijldocumenten zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Gevestigd in Drunen of omgeving en toe aan een logo of huisstijl? Contact ...>

Klantenquote:
"Hoe kon Hebbit nou zó precies aanvoelen wie we zijn? Drie weken na de intake kregen we een presentatie van meerdere logo's. Daarvan hebben we er een gekozen waarmee we - iedere keer als we het bekeken - een klik hadden. Het is de perfecte verbeelding van het karakter en de doelstellingen van ons bedrijf."

Disclaimer | Sitemap | Contact |
Hebbit strategische marketingcommunicatie | Drunen | T: +31 (0)416 380881