Informatie over Hebbit
Hebbit strategische marketingcommunicatie is het bureau van de ondernemers Stefan Korthout en Jessica Nordmeijer. In onze visie is reclame en marketing zoveel meer dan een eenmalige dienstverlening. Wij ondernemen met onze klanten, zodat zij uit hun mogelijkheden halen wat er in zit. 

Steeds vaker zitten we met ons team aan het begin van een product of bedrijf en zien onze klanten dat klantcontact niet ophoudt bij een folder of huisstijl. Daarom ontwikkelen we thema's en strategieën die passen bij de klanten van onze klanten en zijn we best in voor onorthodoxe acties.

Hebbit is trouwens een verbastering van 'ik heb het'. En wat nou zo bijzonder is: onze klanten krijgen door de input van Hebbit zelf ook weer inspiratie voor nieuwe initiatieven. Toen we dat gingen merken, wisten we dat we op de goede weg zijn en dat onze inbreng onze klanten verder brengt.

Maak ook kennis met Hebbit strategische marketingcommunicatie. Contact ...>

Klantenquote:
"Ons bedrijf is een dienstverlener; onze producten zijn dus niet tastbaar. De doelgroepgerichte aanpak van Hebbit leverde ons de juiste inspiratie op voor de marketing van onze diensten. Daardoor zijn we nu veel beter in staat om onze belofte aan de klant te formuleren. Daar leven we tenslotte van."

 

Disclaimer | Sitemap | Contact |
Hebbit strategische marketingcommunicatie | Drunen | T: +31 (0)416 380881