Tekst draagt de boodschap 
Tekst is een van de belangrijkste communicatiedragers van uw bedrijf. Met een tekst vol fouten - ja, zelfs de d's en t's - valt u door de mand. Hebbit strategische marketingcommunicatie schrijft uw tekst. Bijvoorbeeld voor brochures, websites, persberichten, brieven en uitnodigingen. Maar we doen veel meer.

Hebbit schrijft artikelen voor business-to-businessbladen in de regio of in specifieke branches. We kunnen elk onderwerp aan. Van human interest tot ingewikkelde juridische zaken en van metaalbewerking tot luchtbehandeling. We hebben inlevingsvermogen, stellen de juiste vragen en zijn bovengemiddeld nieuwsgierig.

Heeft u trouwens al eens gedacht aan testimonials als onderdeel van uw communicatie? Ze vinden hun plekje in een brochure, persbericht, website of promotiefilm. Testimonials zijn uitgewerkte interviews met uw klanten, waarin zij vertellen over hun ervaring met uw bedrijf, product of dienst. Vanwege een altijd aanwezige marketingblik weten de mensen van Hebbit welke gebruikerservaringen uw prospects kunnen overtuigen om ook met u in zee te gaan.

Wilt u een wervende, overtuigende of juist een beschrijvende tekst? Contact ...>

Klantenquote:
"We hadden een goed interview met Hebbit, het was meer een leuk gesprek eigenlijk. Er kwamen heel veel vragen op ons af vanuit verrassende invalshoeken. Maar wat was het artikel ontzettend raak! En wat hebben we een boel reacties gekregen."

Disclaimer | Sitemap | Contact |
Hebbit strategische marketingcommunicatie | Drunen | T: +31 (0)416 380881