Hebbit vacature

Wie brengt versterking bij Hebbit?

Gezocht: opgewekte vormgever met interesse voor marketing
Hebbit strategische marketingcommunicatie zoekt een creatieve en opgewekte vormgever/DTP’er met taalgevoel en interesse in de wereld om zich heen.

Je past bij ons bedrijf als je:
- Klantbelang voorop stelt
- Leergierig, nieuwsgierig en breed georiënteerd bent
- Goed op de hoogte bent van ontwikkelingen in het communicatievak.
- Je projecten kunt plannen en uitvoeren
- Creatief wordt bij een lege pagina
- Taalgevoel hebt.
- Vlot werkt met het Adobe-pakket
- Ervaring hebt met het vormgeven en vullen van websites
- Gezellig bent in de omgang met klanten en collega’s
- Een leuke parttime baan zoekt voor enkele dagen per week.

Hebbit doet alles voor z'n klanten. Letterlijk.
Wij brengen de communicatie op gang tussen bedrijven en hun doelgroepen. Op elk niveau en in elke branche. Enerzijds door middel van uitvoerende communicatie zoals tekst, vormgeving, drukwerk, web, fotografie, film, belettering en publiciteit. Anderzijds door strategische ondersteuning, productontwikkeling, marketingadvies en coaching van ondernemers en managementteams. Vandaar dat je werk zich niet beperkt tot enkel het grafische.

Marketingcommunicatie is het mooiste vak dat er is, ongeacht het medium dat wordt ingezet. Iedere dag bedenken we oplossingen waar bedrijven mee verder komen. Soms ingrijpend, bijvoorbeeld als we een bedrijf mee opzetten, richting de toekomst brengen of herstructureren. Andere keren wat meer low-profile, zoals het ontwikkelen van foldermateriaal. We hebben plezier in ons werk en kunnen daarbij wel een paar handen gebruiken. Daar kom jij om de hoek kijken.

Wat ga je doen bij Hebbit?
Jouw werk zal grotendeels bestaan uit het vormgeven van flyers, folders, advertenties, websites, beletteringen, relatiegeschenken, etc. Maar we zoeken niet een pure vormgever. We nemen onze klanten heel veel werk uit handen. Jij bent een slimmerd die betrokken wil zijn bij tal van marketing-gerelateerde opdrachten. Ook spring je bij in het beheer van websites en overige dagelijkse kantoorwerkzaamheden.

Solliciteren
Voor jou is vormgeving niet een doel op zich, maar een middel om onze klanten verder te brengen. De ene keer krijg je kaders om binnen te werken, maar een volgende keer bepaal je de kaders zelf.

Als je je herkent in de vacature ontvangen we graag jouw sollicitatie met curriculum vitae. Vertel in de begeleidende mail wie je bent en hoe je met je vak omgaat. We zijn bijvoorbeeld benieuwd welke karaktereigenschappen jou tot onze ideale nieuwe collega maken.

Hebbit strategische marketingcommunicatie
t.a.v. Jessica Nordmeijer
info@hebbit.nl
Grotestraat 240
5151 BS Drunen
0416 380881

 

Klantenquote:
"Ons bedrijf is volop in ontwikkeling. Ons eigen team is dan ook dagelijks in de weer met verkoop en management. De langetermijnvisie en de communicatie ontwikkelen we samen met Hebbit. Dit heeft ons gebracht tot onze huidige marktleiderspositie."

 

Disclaimer | Sitemap | Contact |
Hebbit strategische marketingcommunicatie | Drunen | T: +31 (0)416 380881